Rehberim

Projektör almak akıllıca mı?

Elektronik Rehberim bölümü Ses ve Görüntü Sistemleri / Projektör almak akıllıca mı? konusu gösteriliyor Özet:Pasaj sakinleri, size aklıma takılan bir soruyu sormak istiyorum. Önümde iki alternatif var, ya evdeki 70 ekran tv ile takılıp ...

Go Back   Rehberim > ELEKTRONİK REHBERİM > Elektronik Rehberim > Ses ve Görüntü Sistemleri

Açılış Sayfam Yap Reklam Kayıt ol Konuları Okundu Kabul Et

Seo Seçenekler Stil
Alt 06-11-2008, 05:18 PM   #1

demirlevent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Stajyer

<!-- google_ad_section_start -->Projektör almak akıllıca mı?<!-- google_ad_section_end --> Projektör almak akıllıca mı?

Pasaj sakinleri, size aklıma takılan bir soruyu sormak istiyorum.
Önümde iki alternatif var, ya evdeki 70 ekran tv ile takılıp bir projektör alacağım ya da 100 ekran civarı bir lcd alacağım. Doların durumunu gözardı edin lütfen. Sadece projektör almak ne kadar akıllıca, ne kadar ileriye dönük bir seçim olabilir, lamba ömrü vs teknik detaylar can sıkıcı etkenler midir bu konularda fikrinizi bekliyorum.

demirlevent isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Firma Rehberi
Alt 06-11-2008, 05:19 PM   #2

PasajŞefi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
***Poker Face***

<!-- google_ad_section_start -->Cevap: Projektör almak akıllıca mı?<!-- google_ad_section_end --> Cevap: Projektör almak akıllıca mı?

hangisi daha çok işine yarıyorsa onu al

PasajŞefi isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-11-2008, 05:34 PM   #3

Stajyer

<!-- google_ad_section_start -->Cevap: Projektör almak akıllıca mı?<!-- google_ad_section_end --> Cevap: Projektör almak akıllıca mı?

Ben teknoloji olarak daha uzun vadede hangisini tercih edersiniz diye soruyorum. Tamam birinin parlaklığı vs daha iyi ama düşününce tv ler de gitgide ucuzluyor vs. Kafam karışık açıkçası. Ben istiyorum ki hem oyun oynayayım hem maç izleyeyim hem de film.

Alt 06-11-2008, 06:12 PM   #4

Hüzün Şehri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ben yazdım hüznü...
Pasaj Yöneticisi

o zaman lcd süpeeer bence

Hüzün Şehri isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-11-2008, 10:23 PM   #5

rog.diablo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Stajyer

Kesinlikle lcd almanı tavsiye ederim. Senin için daha uzun soluklu ve daha ileriye dönük bir seçim olacaktır. Eğer HD ready, full HD gibi özellikleri olan bir lcd seçersen bir-kaç sene sonra senden keyiflisi olmaz. Hazır HD yayınlarda başlamak üzere. İlerde sen karlı çıkarsın. fiyatlarda düşmeye başlamışken özellikleri iyi bir lcd alırsın.
Projektörlere hiç bakma derim. lambaydı bilmemneydi derken, sana bir süre sonra işkence gibi gelecektir.
yani lcd almak akıllıca, projektör almak akılsızca

rog.diablo isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-11-2008, 10:07 AM   #6

Stajyer

Peki, [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] bu nasıl?

Alt 07-11-2008, 03:39 PM   #7

rog.diablo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Stajyer

Samsung'un 6 Serisi tartışılmaz derecede güzel ürünlere sahip. Göndermiş olduğun LCD tv şahane bir seçim. İstediğin gibi akıllıca ve ileriye dönük bir seçim olur. FullHD, 3 tane HDMI girişi var. Optik ses çıkışı bile var. Görüntüleme teknolojileri de başarılı. Pişman olmazsın

rog.diablo isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-11-2008, 04:35 PM   #8

Stajyer

Evet bu Samsung'da karar kıldım. Fikir beyan eden arkadaşlara teşekkür ederim.

Alt 12-11-2008, 04:45 PM   #9

eLecTRoNicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
54 TaTaNgA 54

eLecTRoNicK - MSN üzeri Mesaj gönder

bence projektör daha mantıklı..birtanede 5+1 gibi ses sistemi al tv den daha ucuza mal oluyo

eLecTRoNicK isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-11-2008, 04:55 PM   #10

Raskolnikov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SEO Adviser/Expert

Projektör alırken çözünürlük, ampul lümeni ve kullanılacak saat de önemli , yazıcı almak gibidir, yazıcı 5 liradır ama kartuşu 10 liradır önemi burda

Raskolnikov isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-11-2008, 05:17 PM   #11

ERTUĞRUL...! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SaNaL FaNi

yazıcı 5 liradır ama kartuşu 10 liradır önemi burda
artık bunun üstüne nedir bence de tv al tv nin vrdiği netliği perde vermez...

ERTUĞRUL...! isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-11-2008, 05:31 PM   #12

Raskolnikov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SEO Adviser/Expert

Ayrıca tv ler hdtv formatına dönüyor, yeni uydu ile, görüntü kalitesi 3 kat artacak, güzel bi plazma iyi gider

Raskolnikov isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-11-2008, 11:10 AM   #13

Stajyer

<!-- google_ad_section_start -->lcd plazma olayı<!-- google_ad_section_end --> lcd plazma olayı

Plazma diyor Raskonikov arkadaşımız LCD demiştim ama plazmada da gözüm var aslında. Ama yine kafam karıştı işte Yani büyük üreticilerin çoğu plazmayı bırakıyor galiba. Bildiğim kadarıyla bir ya da iki firma kaldı plazma üreten. Diğerleri plazmayı bırakıp sadece LCD üretimi yapmaya başladı. Yanılıyor muyum?

Alt 18-11-2008, 08:44 AM   #14

statics101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Stajyer

Arkadaşlar herkese merhaba. Forumunuza yeni üye oldum. Bende LCD ve plazma arasında kararsız kalmıştım ama biraz araştırdım seçimim LCD'den yana oldu. Gerek görüntüleme kalitesi gerek daha uzun kullanım ömrüne sahip olması ile LCD tv almak daha ileriye dönük bir seçim. Şimdi hangi LCD tvyi alacağıma karar veremiyorum. Samsung 6 serisi tvleri inceledim. Ama şimdi Samsung 8 serisi ve Sony Bravia serisinin 200Hz FullHD leri çıktı. Sende bunları düşünebilirsin. Harika televizyonlar !
Dedikleri gibi artık HD yayınlar başlayacak. Projektörle perdeden aynı kalite ve keyfi alamazsın. Kesinlikle LCD televizyon tercih etmelisin

statics101 isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-11-2008, 12:20 PM   #15

Stajyer

<!-- google_ad_section_start -->fark büyük mü?<!-- google_ad_section_end --> fark büyük mü?

Samsung 8 serisi ile 6 serisinin arasında ne gibi farklar var? Aradaki farkı ödemeye değer mi?

Yeni Konu aç Cevapla

Etiketler
tercih, projektor, lcd, ekran

Seçenekler
Stil

Projektör almak akıllıca mı? konusu, Elektronik Rehberim/Ses ve Görüntü Sistemleri bölümünde tartışılıyor .