Elektronik Rehberim bölümü Ses ve Görüntü Sistemleri / Resimlerde daha ince görünün konusu gösteriliyor Özet:Kırmızı çıkmış bir göz veya olduğundan daha şişman gösteren bir fotoğraf kazası ile karşılaşmamış kişi sayısı azdır. Kimileri bu tür ...
| |||||||
Resimlerde daha ince görünün | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| TÜRK YÜREK Pasaj Yöneticisi | Kırmızı çıkmış bir göz veya olduğundan daha şişman gösteren bir fotoğraf kazası ile karşılaşmamış kişi sayısı azdır. Kimileri bu tür fotoğrafları hoş bir tebessüm unusuru olarak saklarken, kimileri de üçüncü gözler değmeden en çabuk şekilde imha etmeyi tercih eder. Fotoğraflarda karşımıza çıkan bu kusurların çeşitli nedenleri olabiliyor. Işık seviyesi, kamera açısı, fotoğraf çekilen ortamda bulunan nesnelerin güçlü renkleri bu kusurları ortaya çıkartabiliyor. Bu tür problemleri ortadan kaldırmak için özellikle bayanlar arasında daha yaygın olarak bilinen küçük fotoğraf çektirme önlemleri de bulunuyor. Bu önlemler arasında; fotoğraf açısının yüzde ve vücutta yarattığı gölgenin fazla kiloları saklaması, loş ışığın yüz kırışıklarını ortaya çıkarmaması,bunun aksine güçlü ışığın erkelerde daha sert bir görünümü yaratması en bilinenleridir. Fakat ışık ve gölge konusunda çok profesyonel olmaya gerek duymadan da fotoğraflarda olduğundan daha zayıf görünebilmek mümkün. Aşağıdaki basit önlemler alınarak fotoğraflarda daha ince görünebiliniyor.
|
| | |
| | #2 |
| Altın Üye ![]() | yani üstteki güzel bayanin yaptigi gibi diyosun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() paylasim icin saol... Konu vizyonum tarafından (08-05-2007 Saat 02:17 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #3 | |
| TÜRK YÜREK Pasaj Yöneticisi | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Erkeklerinki biraz farklı olabilir heralde ![]() | |
| | |
| | #4 |
| Altın Üye ![]() | |
| | |
| | #5 |
| Dıjıtal artist ![]() | güzel teknikler bayanlar için.... |
| | |
| | #6 |
| Altın Üye ![]() | Hıc gerek yok ((: Neysem o ((: Allahtan guzel cıkarım fotolarda kihkihkih ((: Ee oldugun gıbı durmassan gercekte gordukten sonra şok yasamasınlar ınsan dimi yanii ((: |
| | |
| | #7 | |
| TÜRK YÜREK Pasaj Yöneticisi | Alıntı:
yapmışsın havanı vallahi ![]() | |
| | |
| | #8 |
| Stajyer | paylaşım için sağol ama daha bayanlara hitap eden bir konu |
| | |
| | #9 |
| Gümüş Üye ![]() | hiç böyle bi şey duymadım..hele de erkekleri düşününce...![]() |
| | |
| | #10 |
| Altın Üye ![]() | Yok gercekler bunLar Ben demıyorum gorenler dıyor valla ![]() |
| | |
| | #11 |
| Stajyer | helal olsun |
| | |
| | #12 |
| Stajyer | enteresan ![]() |
| | |
| | #13 |
| Stajyer | bana samsung e-250 oyun ları lazım yardımcı olurmusunuz??? nasıl oyun yükleye bilirim yardımcı olun... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Resimlerde daha ince görününResimlerde daha ince görünün konusu, Elektronik Rehberim/Ses ve Görüntü Sistemleri bölümünde tartışılıyor . | |
| ||||
| Konu | Kategori | |||
| Evden eve nakliyat | Liseler & Üniversiteler | |||
| Şehir ve Firma Rehberi | Tatil ve Oteller | |||
| Tatil ve Oteller | Seo | |||