Elektronik Rehberim bölümü Ses ve Görüntü Sistemleri / Webcam ı kullanamıyorum konusu gösteriliyor Özet:ewet arkadaslar webcamı kullanamıyorum ET USB 2710 markasını kullanıorum ne zaman acsam explorer hatası veriyor ve mnsde acmaya kalktıgımda da ...
| |||||||
Webcam ı kullanamıyorum | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Stajyer | ewet arkadaslar webcamı kullanamıyorum ET USB 2710 markasını kullanıorum ne zaman acsam explorer hatası veriyor ve mnsde acmaya kalktıgımda da msn messenger hata veriyor nasıl yapcam bu işi en iyi bu sitede anlayabilrim die size soruyorum yadım please ![]() |
| | |
| | #2 |
| Stajyer | ilginiz için teşekkürler ![]() |
| | |
| | #3 |
| Stajyer | sil yeniden yükle bi öle dene.olmazsa format at öle yükle herşeyi yeniden |
| | |
| | #4 |
| Pasaj Sakini ![]() | kamera yazılımını sisteminden sil ilk önce donanım algılamadan gizli sistem dosyalarına tanıt aygıtını sonra normal driver uygulamasını yükle normal şartlara göre bu şekilde her aygıtın çalışması lazım yine olmuyorsa sisteminde kamera görüntü aygıtlarını destekleyen dosyaların eksik veya hasar almış olabilir bunun içinde yeni bir sistem kuracaksın yani format |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Webcam ı kullanamıyorumWebcam ı kullanamıyorum konusu, Elektronik Rehberim/Ses ve Görüntü Sistemleri bölümünde tartışılıyor . | |
| ||||
| Konu | Kategori | |||
| Evden eve nakliyat | Liseler & Üniversiteler | |||
| Şehir ve Firma Rehberi | Tatil ve Oteller | |||
| Tatil ve Oteller | Seo | |||