Elektronik Rehberim bölümü Ses ve Görüntü Sistemleri / usb sız goruntu aktarımı yardım konusu gösteriliyor Özet:slm arkadaslar bende sony el kamerası war ama su usb lı modelının bır altı yanı bendekı usb yok sımdı ben ...
| |||||||
usb sız goruntu aktarımı yardım | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Temsilci ![]() | slm arkadaslar bende sony el kamerası war ama su usb lı modelının bır altı yanı bendekı usb yok sımdı ben kameradakı goruntuyu usb olmadan we tw kartı olmadan nasıl kendı pc me atabılırım... |
| | |
| | #2 |
| SEO Adviser/Expert ![]() | Ekran kartında audio video girişleri varsa ekran kartı da dışardan girişi desteklyiorsa olur, yada IE1394 arabirimi alacaksın |
| | |
| | #3 |
| TÜRK YÜREK Pasaj Yöneticisi | görüntü ya kasettedir ya da hafıza kartı gibi bişeydedir,ozaman kasette olursa cdye çekip atarsınız hafıza kartında ise o daha kolay zaten ![]() |
| | |
| | #4 |
| Temsilci ![]() | slm Ekran kartında audio video girişlerinı desteklemıyor goruntulerde kasette yanı cd ye attıktan sonra zaten ugrasmama gerek kalmıyor ben o cd muhabbetıne gırmek ıstemedıgım ıcın soruyorum bır cd cekımı 5 ytl ...ama bunu yanı IE1394 arabirimi arastıracagım tesekurler yardımlarınız ıcın... |
| | |
| | #5 |
| Pasaj Sakini ![]() | sony handycam ise o rw cd ye kaydettiği için direk bilgisayara sürücüye takıp aç bilgisayara kopyalayabilirsin eğer bilgisayarın destekliyorsa yani divx formatını destekliyorsa izleyebilirsin |
| | |
| | #6 |
| Temsilci ![]() | tesekkurler ama konunun baslıgında da yazıyor ben kaydetmeyı degıl pc ye nasıl atacagımı arastırıyorum...cunku usb yok...yıne de tesekkurler... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
usb sız goruntu aktarımı yardımusb sız goruntu aktarımı yardım konusu, Elektronik Rehberim/Ses ve Görüntü Sistemleri bölümünde tartışılıyor . | |
| ||||
| Konu | Kategori | |||
| Evden eve nakliyat | Liseler & Üniversiteler | |||
| Şehir ve Firma Rehberi | Tatil ve Oteller | |||
| Tatil ve Oteller | Seo | |||