Elektronik Rehberim bölümü Ses ve Görüntü Sistemleri / Diğital fotoğraf makinası tavsiyelerinizi bekliyorum konusu gösteriliyor Özet:Ben teknosadan 3 tane beğendim sizce hangisini seçmeliyim.Sizinde başka tavsiyeniz varsa sevinirim.Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşalrın tavsiyeleri olursa sevinirim. ...
| |||||||
Diğital fotoğraf makinası tavsiyelerinizi bekliyorum | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Stajyer | Ben teknosadan 3 tane beğendim sizce hangisini seçmeliyim.Sizinde başka tavsiyeniz varsa sevinirim.Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşalrın tavsiyeleri olursa sevinirim. benim gözüme şunlara takıldı. KODAK M873 artı 2gb hafiza kartı ve çanta [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] SONY cybershot DSC S650 [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] CANON POWERSHOT A550 artı 2gb hafıza kartı [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] |
| |
| | #2 |
| Editör ![]() | |
| |
| | #3 |
| Stajyer | Teşşekürler hocam ancak şu üsteki 3 makinayı karşılaştırıp özellik bakımından tavsiye verebilirmisiniz.Ben kodakı düşünüyorum şuanda ancak halen kararsızım. |
| |
| | #4 |
| SEO Adviser/Expert ![]() | sony cybershot yada casio exilim serisi al derim, paran çoksa nicon al ama ne alırsan al lensleri pentac yada carl zeiss olsun |
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Diğital fotoğraf makinası tavsiyelerinizi bekliyorumDiğital fotoğraf makinası tavsiyelerinizi bekliyorum konusu, Elektronik Rehberim/Ses ve Görüntü Sistemleri bölümünde tartışılıyor . | |