Elektronik Rehberim bölümü Ses ve Görüntü Sistemleri / anfi alıyorum yardım konusu gösteriliyor Özet:arkadaşlar bu aralar anfi almayı düşünüyorum osawa hd504 modelini fiyatı bana uygun geldi yaklaşık 80tl civarı ilk defa anfi alıyorum ...
| |||||||
anfi alıyorum yardım | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Pasaj Sakini ![]() | arkadaşlar bu aralar anfi almayı düşünüyorum osawa hd504 modelini fiyatı bana uygun geldi yaklaşık 80tl civarı ilk defa anfi alıyorum sizce nasıldır parayı boşa atmak istemem fiyatına göre sesinden pek bişey beklemiyorum size bi sorıyım dedim |
| | |
| | #2 |
| Stajyer | elektronikten biraz anlıyosan anfiyi yapmanı tavsiye ederim tda serisi entegreler hem devresi basit hem çok ucuz |
| | |
| | #3 | |
| 54 TaTaNgA 54 ![]() | Alıntı:
anfiyi yapmaya başladınmı başın çok ağrır..sesin kalitesi,bas,tiz ayarları için devreler eklemn gereke bilir sadece sesi yükseltmekle bitmez. | |
| | |
| | #4 |
| Pasaj Sakini ![]() | evet vazgeçtim anfimi kendim yapıyorum zaten anfinin özelliklerine baktım iki kanalmış subwoofer falan taktığımda zaten kaldırmaz bu anfiye vereceğim parayla daha iyisini yaparım |
| | |
| | #5 |
| Stajyer | 2 kanaLLı anfi ise streo anfidr anLatLsa gore bass harıcınde hersy bagLayabıLrsn onemLı oLn kac wat ayrıca bnm sana tercıhım 4 kanaLLı anfi aL hem mono bas ıcın hmde streo diğer hoperlorler içinde kullanabıLrsn ve ıLerde dahada ıyısını dusunebılrsn bu konuda yardımcı olabılrım |
| | |
| | #6 | |
| Pasaj Sakini ![]() | Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
anfi alıyorum yardımanfi alıyorum yardım konusu, Elektronik Rehberim/Ses ve Görüntü Sistemleri bölümünde tartışılıyor . | |