Rehberim

anfi alıyorum yardım

Elektronik Rehberim bölümü Ses ve Görüntü Sistemleri / anfi alıyorum yardım konusu gösteriliyor Özet:arkadaşlar bu aralar anfi almayı düşünüyorum osawa hd504 modelini fiyatı bana uygun geldi yaklaşık 80tl civarı ilk defa anfi alıyorum ...

Go Back   Rehberim > ELEKTRONİK REHBERİM > Elektronik Rehberim > Ses ve Görüntü Sistemleri

anfi alıyorum yardım

Açılış Sayfam Yap Reklam Kayıt ol Konuları Okundu Kabul Et
Alt 24-03-2009, 11:24 AM   #1

_ahmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Pasaj Sakini

_ahmet - MSN üzeri Mesaj gönder

<!-- google_ad_section_start -->anfi alıyorum yardım<!-- google_ad_section_end --> anfi alıyorum yardım

arkadaşlar bu aralar anfi almayı düşünüyorum osawa hd504 modelini fiyatı bana uygun geldi yaklaşık 80tl civarı ilk defa anfi alıyorum sizce nasıldır parayı boşa atmak istemem fiyatına göre sesinden pek bişey beklemiyorum size bi sorıyım dedim

_ahmet isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Firma Rehberi
Alt 15-09-2009, 11:05 PM   #2

muhammedguler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Stajyer

muhammedguler - MSN üzeri Mesaj gönder

<!-- google_ad_section_start -->Cevap: anfi alıyorum yardım<!-- google_ad_section_end --> Cevap: anfi alıyorum yardım

elektronikten biraz anlıyosan anfiyi yapmanı tavsiye ederim tda serisi entegreler hem devresi basit hem çok ucuz

muhammedguler isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-09-2009, 11:22 PM   #3

eLecTRoNicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
54 TaTaNgA 54

eLecTRoNicK - MSN üzeri Mesaj gönder

<!-- google_ad_section_start -->Cevap: anfi alıyorum yardım<!-- google_ad_section_end --> Cevap: anfi alıyorum yardım

Alıntı:
muhammedguler Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
elektronikten biraz anlıyosan anfiyi yapmanı tavsiye ederim tda serisi entegreler hem devresi basit hem çok ucuz

anfiyi yapmaya başladınmı başın çok ağrır..sesin kalitesi,bas,tiz ayarları için devreler eklemn gereke bilir sadece sesi yükseltmekle bitmez.

eLecTRoNicK isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-11-2009, 07:19 PM   #4

Pasaj Sakini

evet vazgeçtim anfimi kendim yapıyorum zaten anfinin özelliklerine baktım iki kanalmış subwoofer falan taktığımda zaten kaldırmaz bu anfiye vereceğim parayla daha iyisini yaparım

Alt 04-11-2009, 01:13 AM   #5

Erdem_felek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Stajyer

2 kanaLLı anfi ise streo anfidr anLatLsa gore bass harıcınde hersy bagLayabıLrsn onemLı oLn kac wat ayrıca bnm sana tercıhım 4 kanaLLı anfi aL hem mono bas ıcın hmde streo diğer hoperlorler içinde kullanabıLrsn ve ıLerde dahada ıyısını dusunebılrsn bu konuda yardımcı olabılrım

Erdem_felek isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-11-2009, 06:28 PM   #6

Pasaj Sakini

<!-- google_ad_section_start -->Re: anfi alıyorum yardım<!-- google_ad_section_end --> Re: anfi alıyorum yardım

Alıntı:
Erdem_felek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
2 kanaLLı anfi ise streo anfidr anLatLsa gore bass harıcınde hersy bagLayabıLrsn onemLı oLn kac wat ayrıca bnm sana tercıhım 4 kanaLLı anfi aL hem mono bas ıcın hmde streo diğer hoperlorler içinde kullanabıLrsn ve ıLerde dahada ıyısını dusunebılrsn bu konuda yardımcı olabılrım
yok arkadaşım vaz geçtim kendi anfimi yapıyorum ona vereceğim parayla 4+1 cıkışlı anfi bile yaparım istediğim gibide subwoofer takarım

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler
Stil

anfi alıyorum yardım

anfi alıyorum yardım konusu, Elektronik Rehberim/Ses ve Görüntü Sistemleri bölümünde tartışılıyor .