Rehberim

oto teyp yardım

Elektronik Rehberim bölümü Ses ve Görüntü Sistemleri / oto teyp yardım konusu gösteriliyor Özet:normal cd çalarlı bir oto teybine mmc kart girişi,usb eklenmesi mümkün değilmidir??? yardımlarınızı bekliyorum....

Go Back   Rehberim > ELEKTRONİK REHBERİM > Elektronik Rehberim > Ses ve Görüntü Sistemleri

oto teyp yardım

Açılış Sayfam Yap Reklam Kayıt ol Konuları Okundu Kabul Et
Alt 31-12-2007, 07:26 PM   #1

falcon417 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Stajyer

<!-- google_ad_section_start -->oto teyp yardım<!-- google_ad_section_end --> oto teyp yardım

normal cd çalarlı bir oto teybine mmc kart girişi,usb eklenmesi mümkün değilmidir??? yardımlarınızı bekliyorum.

falcon417 isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Firma Rehberi
Alt 07-02-2008, 01:14 PM   #2

ERTUĞRUL...! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SaNaL FaNi

<!-- google_ad_section_start -->Cevap: oto teyp yardım<!-- google_ad_section_end --> Cevap: oto teyp yardım

kardeş büyük bir ihtimal eklenemez,ama sana şunu öneririm fm modülatör diye bir alet var arabanın çakmağına takılır o alet de usb girişi var takarsın flaşını atarsın istediğin şarkıyı dinlersin çok güzel bir şey hemde çok pahalı da değil 18 dolara almıştı arkadaşım kullanıyor çok da memnun...!

pasajada ekledim burdan bakabilirsin...!
[Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ]

Konu ERTUĞRUL...! tarafından (07-02-2008 Saat 01:36 PM ) değiştirilmiştir.
ERTUĞRUL...! isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-02-2008, 09:49 PM   #3

falcon417 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Stajyer

<!-- google_ad_section_start -->Cevap: oto teyp yardım<!-- google_ad_section_end --> Cevap: oto teyp yardım

işte buna benzer bişey yapılsa kart okuyucu mekanizması eklense mesela teyp o bilgileri okuyup ekrana aktarabilir diye düşünüyorum ha lens okumuş ha kart okuyucudan okunmuş olmaz mı? kart okuyucudan alınan bilgi aynen lensin okuyup beyne gönderdiği gibi verilemezmi olacak bişey bence bir sürü teyp çıktı kart okuyuculu usb li buna bi çözüm bulalım

falcon417 isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-02-2008, 08:56 PM   #4

ERTUĞRUL...! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SaNaL FaNi

Sonradan ekleme işi zor, zor derken kolay kolay kimse yapmaz belki birisi kendisi için yaparsa başka zahmetli olur çünkü hem piyasada zaten orjinalde böyle olan teyp ler var o yüzden uğraşmazlar diye düşünüyorum...!

ERTUĞRUL...! isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-02-2008, 08:58 PM   #5

pinhân - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Standart Donanım

pinhân - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
ERTUĞRUL...! Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sonradan ekleme işi zor, zor derken kolay kolay kimse yapmaz belki birisi kendisi için yaparsa başka zahmetli olur çünkü hem piyasada zaten orjinalde böyle olan teyp ler var o yüzden uğraşmazlar diye düşünüyorum...!
Yani...
Parana vaktine yazık... gereksiz masraf..

pinhân isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-02-2008, 04:49 PM   #6

sener.k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Stajyer

niyeki

sener.k isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-04-2008, 06:23 PM   #7

ocean_scnia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Stajyer

valla kardeş paylaşım için sağol bendede vardı bu aletin aynısından çalışıyor ama bir türlü müzik çalmıyor şimdi sen bana diyeceksin frekans ayarla diye onalrda tam ama çalmıyor ne yapabilirim yardımcı olabilirmisin?

ocean_scnia isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-08-2008, 07:11 PM   #8

akrepppkralll - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Stajyer

ya usb çıkışı olduktan sonra usb girişli mmc kart çkışlı dönüştürücüler var alcan bi tane tamam işte

akrepppkralll isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla

Etiketler
oto teyp yardim

Seçenekler
Stil

oto teyp yardım

oto teyp yardım konusu, Elektronik Rehberim/Ses ve Görüntü Sistemleri bölümünde tartışılıyor .