Elektronik Rehberim bölümü Ses ve Görüntü Sistemleri / oto teyp yardım konusu gösteriliyor Özet:normal cd çalarlı bir oto teybine mmc kart girişi,usb eklenmesi mümkün değilmidir??? yardımlarınızı bekliyorum....
| |||||||
oto teyp yardım | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Stajyer | normal cd çalarlı bir oto teybine mmc kart girişi,usb eklenmesi mümkün değilmidir??? yardımlarınızı bekliyorum. |
| | |
| | #2 |
| SaNaL FaNi | kardeş büyük bir ihtimal eklenemez,ama sana şunu öneririm fm modülatör diye bir alet var arabanın çakmağına takılır o alet de usb girişi var takarsın flaşını atarsın istediğin şarkıyı dinlersin çok güzel bir şey hemde çok pahalı da değil 18 dolara almıştı arkadaşım kullanıyor çok da memnun...! ![]() pasajada ekledim burdan bakabilirsin...! [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] Konu ERTUĞRUL...! tarafından (07-02-2008 Saat 01:36 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #3 |
| Stajyer | işte buna benzer bişey yapılsa kart okuyucu mekanizması eklense mesela teyp o bilgileri okuyup ekrana aktarabilir diye düşünüyorum ha lens okumuş ha kart okuyucudan okunmuş olmaz mı? kart okuyucudan alınan bilgi aynen lensin okuyup beyne gönderdiği gibi verilemezmi olacak bişey bence bir sürü teyp çıktı kart okuyuculu usb li buna bi çözüm bulalım |
| | |
| | #4 |
| SaNaL FaNi | Sonradan ekleme işi zor, zor derken kolay kolay kimse yapmaz belki birisi kendisi için yaparsa başka zahmetli olur çünkü hem piyasada zaten orjinalde böyle olan teyp ler var o yüzden uğraşmazlar diye düşünüyorum...! |
| | |
| | #5 | |
| Standart Donanım | Alıntı:
Parana vaktine yazık... gereksiz masraf.. | |
| | |
| | #6 |
| Stajyer | niyeki |
| | |
| | #7 |
| Stajyer | valla kardeş paylaşım için sağol bendede vardı bu aletin aynısından çalışıyor ama bir türlü müzik çalmıyor şimdi sen bana diyeceksin frekans ayarla diye onalrda tam ama çalmıyor ne yapabilirim yardımcı olabilirmisin? |
| | |
| | #8 |
| Stajyer | ya usb çıkışı olduktan sonra usb girişli mmc kart çkışlı dönüştürücüler var alcan bi tane tamam işte |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| oto teyp yardim |
| Seçenekler | |
| Stil | |
oto teyp yardımoto teyp yardım konusu, Elektronik Rehberim/Ses ve Görüntü Sistemleri bölümünde tartışılıyor . | |