Elektronik Rehberim bölümü Ses ve Görüntü Sistemleri / Sony Dİgİ Camera 2006 konusu gösteriliyor Özet:Eğlence başlasın 2006’da yeni bir kamera ile yaratıcılığınızı serbest bırakın Yeni Sony Handycam kamera serisi ile yaratıcılığınızı serbest bırakın ve ...
| |||||||
Sony Dİgİ Camera 2006 | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Cezalı | Eğlence başlasın 2006’da yeni bir kamera ile yaratıcılığınızı serbest bırakın Yeni Sony Handycam kamera serisi ile yaratıcılığınızı serbest bırakın ve eğlence başlasın. Sadece Sony, benzersiz çeşitlilikte yeni DVD, MiniDV ve Hard Disk Drive Handycam® kamera seçimleri sunuyor. <DIV class=cntArticleSectionContent><DIV class=outer><DIV class=cntArticleSectionContentInner>DVD Handycam Çek – Çıkart - Oynat!Film yapımı basitleştirildi En basit fikirler genelde en güçlü olanlardır bu nedenle bir DVD oynatıcıda anında oynatılabilecek bir DVD’ye doğrudan kayıt yapan bir Handycam kameranın hayatınızı nasıl kolaylaştıracağını bir düşünün. Kablo yok, kopyalama yok. Sony DVD Handycam kameraların geçen yazın en çok satılanlar listesinde olması şaşırtıcı değil ve görünüşe göre bu yıl da aynı başarıyı yakalayacak. Şubat ayı içinde beş yeni model çıkarttık,</B> bunların hepsi de özellikle satın alınabilir fiyat seviyesinde. . DCR-DVD105 bile önceki modellerden çok daha kompakt ve hafif ama bu durum özelliklerinde ya da kalitesinde bir azalmaya neden olmuyor. Hala parlak görüntüler için aynı Zeiss lens'e sahip ve hala kullanımı çok kolay. Bunlar stressiz DVD Handycam dünyasındaki ilk denemelerinizin mükemmel sonuç vermesini sağlıyor. DVD teknolojisi sayesinde, Handycam kameranız kayıt sırasında hiçbir zamannever bir çekimin üzerine kayıt yapmayacak, ayrıca geride kalan bir sahneyi izlemek için geri sarmaya gerek yok, yapmanız gereken tek şey ekrana dokunmak. Gerçekten de olabildiğince basit.. DCR-DVD305’e eklenmiş surround ses mikrofonuDCR-DVD105: LCD ekran üzerindeki ek yakınlaştırma ve kayıt butonları Eğer birgeniş ekran TV’niz varsa, erçek geniş ekran kayıt desteği veren DCR-DVD205’i tercih edin. Bu şekilde TV’nizdan en iyi verimi alırsınız ve daha geniş bir açıda çekim yaparsınız.. Sinematik surround ses için,, DCR-DVD305’i seçin. Sadece geniş ekran çekim yapmakla kalmayan bu model, aynı zamanda cihazla birlikte verilen çok kanallı mikrofon üzerinden canlı Dolby Digital surround ses kaydı yapabiliyor. Film yönetmenleri genelde seslendirmelerin film deneyimine en az %50 katkıda bulunduğuna inanırlar, bu yüzden bu harika Handycam ile kendi ses getiren filmleriniz yapabilirsiniz! İpucu: Gerçek birmükemmel seslendirme</B>, elde etmek amacıyla, merkez kanalı kaydetmek için bir kablosuz mikrofon bağlayabilir ve ortam sesleri için de dahili ana mikrofonu kullanabilirsiniz. Bu, filmlerde de kullanılan teknolojidir! DCR-DVD305’e eklenmiş surround ses mikrofonuBunların yanında 1 mega piksel çözünürlüğü ve dahili Memory Stick yuvası sayesinde DCR-DVD304 ve DVD305 de mükemmel sabit görüntü kalitesi sunarlar. Daha yüksek çözünürlüğe ihtiyacınız varsa, DCR-DVD404 ve DVD405 (USB 2.0 arayüzlü) standart bir dijital fotoğraf makinesi ile aynı kalitede olan 3.3 Mega piksel çözünürlük sunar. <DIV class=cntArticleSectionContentItem><DIV class=inner> Üst model: DCR-DVD505<DIV class=text> DVD Handycam serisinin en üst sırasında <B>DVD505 |
| | |
| | #2 |
| Stajyer | SELAM ÜSTADIM bir maduriyetimiz var yardımcı olabilirmisin sony mini kamara ile cekilen sahne görüntülerim var dvd cd de ama pc bunu görmüyor yani dvd rom okumuyor camarada seyredebiliyordum ama camarayı sattım ama cd ler elimde ama seyredemiyorum bunun için bir proğram varmı yardımcı olurmusun cd yi pc boş olarak görüyor |
| | |
| | #3 |
| Stajyer | acil mümkünse |
| | |
| | #4 |
| Pasaj Müdürü | cd'leri bilgisayara takınca dosyaların uzantısı nedir? codec yüzünden okumuyor olabilir. [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] yükleyip deneyebilirsin. Kolay gelsin. |
| | |
| | #5 |
| Stajyer | Cd BoŞ Gİbİ GÖzÜkÜyor HİÇ BİrŞey Yok BoŞ KlasÖr Aciyo |
| | |
| | #6 |
| *** HAY *** ![]() | başka bir pc ile dene. O cd sadece kamera ile izleniyorsa ona uygun programla vcd'ye aktarmak lazım. |
| | |
| | #7 |
| Stajyer | kamarada uyesbi kablosu vardı pc ye bagladığımda bilgisayarım sürücülerinin yanına sürücü acılıyordu cekimlerimi o zaman kaydetmedim dvd olarak kaydediyordu camera dvd raytırdada cd nin içini okutturamadım her şey denedim dvd cd yi fotoğrafcıya verdim cd ye aktarın diye ama yapamadılar bunun camarası lazım diyorlar camera oynatıp pc çekecekmiş ama camerayı satmıştım ne yapabilirim şimdi |
| | |
| | #8 |
| Stajyer | güzel ürün |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Sony Dİgİ Camera 2006Sony Dİgİ Camera 2006 konusu, Elektronik Rehberim/Ses ve Görüntü Sistemleri bölümünde tartışılıyor . | |
| ||||
| Konu | Kategori | |||
| Evden eve nakliyat | Liseler & Üniversiteler | |||
| Şehir ve Firma Rehberi | Tatil ve Oteller | |||
| Tatil ve Oteller | Seo | |||