Rehberim

Hdmı sorunu

Elektronik Rehberim bölümü Ses ve Görüntü Sistemleri / Hdmı sorunu konusu gösteriliyor Özet:Arkadaşlar merhaba. Bu forumdaki ilk mesajım çok dolaştım ve forumunuz bana en uygun olanı gibi geldi. Arkadaşlar size birşey sormak ...

Go Back   Rehberim > ELEKTRONİK REHBERİM > Elektronik Rehberim > Ses ve Görüntü Sistemleri

Hdmı sorunu

Açılış Sayfam Yap Reklam Kayıt ol Konuları Okundu Kabul Et
Alt 14-02-2010, 01:39 AM   #1

ankaraecza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Stajyer

<!-- google_ad_section_start -->Hdmı sorunu<!-- google_ad_section_end --> Hdmı sorunu

Arkadaşlar merhaba. Bu forumdaki ilk mesajım çok dolaştım ve forumunuz bana en uygun olanı gibi geldi. Arkadaşlar size birşey sormak istiyorum. Bende 9300m gs ekran kartı olan bir laptop, onun hdmi çıkışı ve 42 inch lg tam hd tv var. Hdmı kablosu ile laptopu çok uzun uğraşlar sonucu tvye bağladım ama bu sefer de ekranın yanında birkaç cmlik boşluklar var ve ses tvden gelmiyor. Sabahtan beri kafayı yiycem lütfen yardım edin arkadaşlar

ankaraecza isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Firma Rehberi
Alt 14-02-2010, 11:11 AM   #2

eLecTRoNicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
54 TaTaNgA 54

eLecTRoNicK - MSN üzeri Mesaj gönder

<!-- google_ad_section_start -->Cevap: Hdmı sorunu<!-- google_ad_section_end --> Cevap: Hdmı sorunu

sesi tv den ala bilmen için seskartıylada tv ti bağdaştırman gerekir.yada elinde varsa 5+1 sinemasistemi gibi bişey ona bağla...ekran boşluğuna pek birşey diyemiyeceğim.

eLecTRoNicK isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler
Stil

Hdmı sorunu

Hdmı sorunu konusu, Elektronik Rehberim/Ses ve Görüntü Sistemleri bölümünde tartışılıyor .