Elektronik Rehberim bölümü Ses ve Görüntü Sistemleri / Hdmı sorunu konusu gösteriliyor Özet:Arkadaşlar merhaba. Bu forumdaki ilk mesajım çok dolaştım ve forumunuz bana en uygun olanı gibi geldi. Arkadaşlar size birşey sormak ...
| |||||||
Hdmı sorunu | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Stajyer | Arkadaşlar merhaba. Bu forumdaki ilk mesajım çok dolaştım ve forumunuz bana en uygun olanı gibi geldi. Arkadaşlar size birşey sormak istiyorum. Bende 9300m gs ekran kartı olan bir laptop, onun hdmi çıkışı ve 42 inch lg tam hd tv var. Hdmı kablosu ile laptopu çok uzun uğraşlar sonucu tvye bağladım ama bu sefer de ekranın yanında birkaç cmlik boşluklar var ve ses tvden gelmiyor. Sabahtan beri kafayı yiycem lütfen yardım edin arkadaşlar ![]() ![]() |
| | |
| | #2 |
| 54 TaTaNgA 54 ![]() | sesi tv den ala bilmen için seskartıylada tv ti bağdaştırman gerekir.yada elinde varsa 5+1 sinemasistemi gibi bişey ona bağla...ekran boşluğuna pek birşey diyemiyeceğim. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Hdmı sorunuHdmı sorunu konusu, Elektronik Rehberim/Ses ve Görüntü Sistemleri bölümünde tartışılıyor . | |