Elektronik Rehberim bölümü Ses ve Görüntü Sistemleri / samsung dijital fotoğraf makinası yardım!!! konusu gösteriliyor Özet:arkadaşlar samsung dijital fotoğraf makinası aldım. normalde satıcı kendi bilgisayar ında da göstererek usb den takınca zaten xp tanıyo dedi. ...
| |||||||
samsung dijital fotoğraf makinası yardım!!! | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Misafir | arkadaşlar samsung dijital fotoğraf makinası aldım. normalde satıcı kendi bilgisayarında da göstererek usb den takınca zaten xp tanıyo dedi. eve geldim taktım tanımadı. üstüne cd yi yükledim belki tanır diye yükledim yine tanımadı. dünden beri hasta oldum nası görcek bilgisayar bu aleti yaaa. yardımcı olursanız sevinirim. |
|
| | #2 |
| Misafir | |
|
| | #3 |
| Misafir | ben baktım oraya ama çözümle alakalı bişi bulamadım hala? ama xp ile mi alakalı? |
|
| | #4 |
| Misafir | taktığın usb portu çalışıyormu |
|
| | #5 |
| Misafir | çalışıyo eminim diğer usb lerden de denedim yine olmuyooo of ya |
|
| | #6 |
| Misafir | çok tşk ederim mehmet erol bey sayenizde buldum sorunu. usb 1 ile 2 ile alakıymış galiba. çünkü arkadaki usb 1 de denedim oldu. )) çok saolun |
|
| | #7 |
| Misafir | sorunun çözüldüğüne sevindim ![]() |
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
samsung dijital fotoğraf makinası yardım!!!samsung dijital fotoğraf makinası yardım!!! konusu, Elektronik Rehberim/Ses ve Görüntü Sistemleri bölümünde tartışılıyor . | |
| ||||
| Konu | Kategori | |||
| Evden eve nakliyat | Liseler & Üniversiteler | |||
| Şehir ve Firma Rehberi | Tatil ve Oteller | |||
| Tatil ve Oteller | Seo | |||