EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM bölümü Sevgi Ve AŞK / Pasaj Aşıkları Buraya konusu gösteriliyor Özet:Alıntı: >PÁ®ØX¥§M< Nickli Üyeden Alıntı bana AŞK ı,AŞIK olmayı anlatın sadece...(ciddiyim) aşkın güzelliğini yaşayan kişi sayısı oldukça azdır. o yüzden ...
| |||||||
Pasaj Aşıkları Buraya | Açılış Sayfam Yap | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #16 |
| Gümüş Üye ![]() | |
| | |
| | #17 | |
| Cezalı | Alıntı:
en iyisi kısa süreli hoşlanma ilişkileri ozaman... | |
| | |
| | #18 | |
| Gümüş Üye ![]() | Alıntı:
ama belki de kendin için en doğru olanı yaşayarak öğrenmen.. belki sen aşkta mutlu olanlardan olursun, belli mi olur.. (: | |
| | |
| | #19 |
| Cezalı | düşük ihtimallere umut bağlamak benim tarzım değil... |
| | |
| | #20 |
| Stajyer | canım bitanem hayatımdaki babamdan sonraki iki erkek; eşim ve bitanecik oğlum berkay ım iyiki varsınız ![]() |
| | |
| | #21 |
| Aşk Kırıntısı Pasaj Yöneticisi | en güzel sevgilerden biri olsa gerek aile sevgisi.. |
| | |
| | #22 |
| Profesör ![]() | O kendini biliyor ![]() Konu |JoKeR| tarafından (13-07-2009 Saat 08:42 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: Can sıkıntısı :) |
| | |
| | #23 |
| Editör ![]() | Baya bi kafam karıştı yorumları okuyunca. En iyisi fazla düşünmemek. |
| | |
| | #24 |
| Stajyer | taş taş degil bagrındır taş senin nereni nasıl yaksın söyle bu ateş senim bi katılıktır dinamit sökermi yürekleri başın bu kalbe degmesin eytaş senin kazmayı kayalar degil kalbe vur ey FERHAT niçindir kırdıgın bunca taş senin |
| | |
| | #25 |
| кєyif vєяici мaddє™ | Profesör, şair, yazar ya da deli olmanın en kolay yolu... ![]() |
| | |
| | #26 |
| Paylaşımcı ![]() | ağlar insan nerde ne zaman olursa olsun çok seversin aşıksındır gözünden bile sakınırsın o kadar seversin ellerinden kayıp gittiğinde kalırsın yapa yalnız ortalıkta seversin çaresizdir bilmez kalbini göremez sevgini sevdalanırsın anlamaz zalim kader reva mı bu aşk zordur sevmek kolay değildir ama sevdalanmak bir girdaba dolanmış güldür ... o güle olaşmak için çok zorlanırsın kimi o gülü alır kimileride o güle olaşırlar ..diğer kalanlarla o güle uzaktan bakarlar sevlanmış olsalar bile ben sevdaya düştüm kara sevdaya bilse bu kadar sevdiğimi ne düşünür acaba ![]() ![]() arkadaşlar siz siz olun imkansız sevgilere yakalanmayın derim sevdalanmak zordur ahhh ahhh |
| | |
| | #27 |
| Aşk Kırıntısı Pasaj Yöneticisi | Bu yazıların arkasından anlaşılanz or bir aşk yaşamışsın.. İnş en güzel ve hiçbir zaman imkansız olmayacak aşkını bulursun.. |
| | |
| | #28 |
| Yorumcu ![]() | ya ben nedense bana aşkım denmesinden nefret ediyorum yada sevgilime hiç aşkım diyemiyorumm (acaba bu bir tür hastalık mı??)![]() Konu stRiCkeN tarafından (30-06-2009 Saat 11:52 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: yazı boyutu düşürüldü.. |
| | |
| | #29 |
| Yazar Pasaj Yöneticisi | hastalığınız var ama ne olduğunu bilmiyorsunuz bakın ben size yardımcı olayım gözleriniz bozuk galiba , neden mi ? sizin gibi büyük karakterle yazı yazan yok yazdığınız yazıyı okuyamıyorsunuz ondan kocaman yazıyorsunuz herhalde gözleriniz bozuk değilse şayet yazılarınızı küçük fontla yazın ki hen bizim gözlerimiz bozulmasın hemde sizin gözleriniz bozuk mu değil mi onu anlayalım |
| | |
| | #30 |
| Yorumcu ![]() | oldu iştee ![]() Konu shakaty tarafından (01-07-2009 Saat 09:21 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Sponsor Bağlantılar | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Pasaj Aşıkları BurayaPasaj Aşıkları Buraya konusu, EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM/Sevgi Ve AŞK bölümünde tartışılıyor . | |