EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM bölümü Sevgi Ve AŞK / Pasaj Aşıkları Buraya konusu gösteriliyor Özet:Alıntı: ÇokromanTİKİm Nickli Üyeden Alıntı Bu yazıların arkasından anlaşılanz or bir aşk yaşamışsın.. İnş en güzel ve hiçbir zaman imkansız ...
| |||||||
Pasaj Aşıkları Buraya | Açılış Sayfam Yap | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #31 | |
| Temsilci ![]() | Alıntı:
unutamıyorum ki başka aşka yelken açayım yardımcı olun aşk profosörü olan valla nasıl kurtulunulur aşkın girdabından![]() | |
| | |
| | #32 | |
| ¨Nöbet Tutan MeLek¨ Pasaj Yöneticisi | Alıntı:
yinede garanti veremem ama.. | |
| | |
| | #33 |
| Temsilci ![]() | yok bacım yokkk bu zamanı beklerse insan kahrından ölür zaman birşeye yaramıyor... sevmek ne kadar yakıyo insanı onun bilmemesi ayy en kötüsü neyse yawff yaaaa arkadaşım diyor sadece bana onda bir tepki yok yawff ben mi anlamıyorum konuşmalarında bana ilgi yok mu offfff kafam allak bullak oldu yaaa şu zaman sevdiğimin gözlerinin içine baktığımda donup kalsa ne güzel olurrr ahh ahh hayale baksana ne muhteşem![]() ![]() ![]() Konu necokerem tarafından (02-07-2009 Saat 01:06 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #34 |
| Yorumcu ![]() | Yaa bn nedense hiç aşık olamıyommm...Yani hep hoşlanıyom sonra da hemen sıkılıyorum garip bişey beaa:s:s Konu stRiCkeN tarafından (02-07-2009 Saat 04:28 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: Resimler ve Üyelik gerektiren site isimleri kaldırıldı. |
| | |
| | #35 | |
neyse çenem düştü yawff ama aşka yakalandın mı kurtulmak çok zor dostum hele hele sevdaya düşmak offffffff ne beter bişeydir ![]() | |
| | |
| | #36 | |
| Yorumcu ![]() | Alıntı:
Yaaaa aman kardeş keşke yazmaz olaydım bu ne biçim bi işmiş kafam almadı yaaa denklem gibi ![]() | |
| | |
| | #37 |
| bLacK´Jack | ben seviyordum ki o mesajı atana kadar ![]() ![]() ![]() pfffff |
| | |
| | #38 |
| Stajyer | nazlım seni çok seviyorum.. hayatımın kızı |(L) | allah herkese bizim ki gibi bir aşk yaşatsın (amin). . |
| | |
| | #39 |
| ¨Nöbet Tutan MeLek¨ Pasaj Yöneticisi | |
| | |
| | #40 | |
gerçekten sevmek kadar hem güzel hemde zor birşey yok sevdiğin kişi sizi arkadaş olarak görüyorsa ve sen ona sevdiğini söyleyemiyorsan kardeşim ahh birse aşkın girdabına bürünüp sevdaya düşmüşsen yanmışsın demektir demek istedim ![]() | |
| | |
| | #41 |
| Yorumcu ![]() | :d:d ![]() ..Konu shakaty tarafından (16-07-2009 Saat 05:06 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #42 |
| bLacK´Jack | seni seviyorum ama sen bunu bilmiyorsun malesef |
| | |
| | #43 |
| Stajyer | eski adı üstünde bi hükmü yok artık akıllı ol şimdikiyle devaaaam |
| | |
| | #44 |
| Yorumcu ![]() | "nasıl yani aşık mı oldun hahaa" = yooo olmadımm |
| | |
| | #45 |
| Stajyer | ikisiyle de çıkacan.. başka çaren yok.. sonraları su gibi birisine doğru akarsın merak etme ) aşk yüreğine bir çizik atılmasıdır, o acıyı hissedersen işlem tamam.. önce yamultur adamı sonrada şekle sokar öyle birşey işte )Konu muharremx tarafından (17-07-2009 Saat 05:51 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Sponsor Bağlantılar | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Pasaj Aşıkları BurayaPasaj Aşıkları Buraya konusu, EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM/Sevgi Ve AŞK bölümünde tartışılıyor . | |