EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM bölümü Sevgi Ve AŞK / Pasaj Aşıkları Buraya konusu gösteriliyor Özet:anla artık sana olan aşkımı gel artık kalbime yar . . ....
| |||||||
Pasaj Aşıkları Buraya | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #46 |
| ***Poker Face*** | anla artık sana olan aşkımı gel artık kalbime yar . . . |
| | |
| | #47 |
| Stajyer | Yaaaa Aşkı anlatmaya kelimeler yetmezki herkesin hayatında bir kere yaşamasını isterdim canımmmm aşkım muzaffer seni çok seviyorum |
| | |
| | #48 |
| Stajyer | pasajşefi bende aynı senin gibiyim platonik olduğunu düşünüyorum ama büyük ihtimalde deil kararsızım yaaa (:![]() ![]() |
| | |
| | #49 |
| Gümüş Üye ![]() | Ben aşka aşığım.(Gerçekten) |
| | |
| | #50 |
| Stajyer | iranlı şair şirazi der ki; "aşka uçma Kanatların yanar" Mevlanada der ki; "aşka uçmadıktan sonra kanat neye yarar.." aşık olmak dünyanın en güzel duygusu anlatılamıyacak kelimelerin anlatmak için yetersiz kalacağı birşey.. ama bu tek taraflıysa dünyanın en çekilmez acısıdır gerçi tek taraflı olunca da aşk olmaz ama tek taraflı sevenlerde war... her seven sevilmiyor ki ![]() |
| | |
| | #51 |
| Gümüş Üye ![]() | "her seven sevilmiyor ki" değil.Hangi seven seviliyor ki? ![]() |
| | |
| | #52 |
| ŞEHİTLER ÖLMEZ Pasaj Yöneticisi | ben seviliyorum benim için geçerli değil burada yazılanlar ![]() |
| | |
| | #53 |
| Stajyer | ben çok seviyor ve seviliyorum gerisinide bilmem ![]() |
| | |
| | #54 |
| Gümüş Üye ![]() | Ay tek sevmeyen ve sevilmeyen ben miyim yani? :S Allah bozmasın ne diyelim ![]() |
| | |
| | #55 | |
| Stajyer | Alıntı:
![]() ![]() yok kac kişi wardır senın gibi bi zamanlar bende senın gıbıydım ama smdı kımseyı sevmedıgımden öyle bı derdm yok![]() | |
| | |
| | #56 |
| Geri Döndüm | artik ben de asik oldum |
| | |
| | #57 |
| Aşk Kırıntısı Pasaj Yöneticisi | |
| | |
| | #58 |
| Geri Döndüm | bir az zor be kardes. nerdeyse imkansiz |
| | |
| | #59 |
| Aşk Kırıntısı Pasaj Yöneticisi | İnş olur diyelim o zaman ![]() |
| | |
| | #60 |
| Stajyer | benim sevdiğim insan inatcının teki ne yapsam faydasız beni sewmicekbende artık vazgeciyorum bu sewdadan çok çabaladım ama nafileymiş üzülmeye degmeyen biriymiş bunu gecte olsa anladım bence aranızda platonik asık olan biri varsa napsın ne etsin unutsun aman sonu bnm gibi olmasın!!! |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| aşk hakkında düşünür sözleri, aşk sözleri, aşkın tanımı, aşkın yazarlara göre tanımı, yazarların aşk tanımı |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Pasaj Aşıkları BurayaPasaj Aşıkları Buraya konusu, EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM/Sevgi Ve AŞK bölümünde tartışılıyor . | |