EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM bölümü Sevgi Ve AŞK / Pasaj Aşıkları Buraya konusu gösteriliyor Özet:Platonik aşkın büyük bir cogunlugu malesef " onca zamana yazık olmuş " hissiyatı veriyor. Sevdigini söyleyeceksin , karşılıgında kabul görecek ...
| |||||||
Pasaj Aşıkları Buraya | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #61 |
| nasıııııııııııııılll Pasaj Yöneticisi | Platonik aşkın büyük bir cogunlugu malesef " onca zamana yazık olmuş " hissiyatı veriyor. Sevdigini söyleyeceksin , karşılıgında kabul görecek yada görmeyecek görürse zaten ne mutlu , görmezsede zorlamanın anlamı olmuyor cünkü genelde sonu hüsran oluyor... |
| | |
| | #62 |
| Yorgun yastan... | Yalan dostum aşk die bişey yok =D=D=D |
| | |
| | #63 |
| nasıııııııııııııılll Pasaj Yöneticisi | Aşk her zaman vardır. Fakat aşkı sadece kız - erkek ilişkisi olarak görürsek olmayabilir ... ![]() |
| | |
| | #64 | |
| Gümüş Üye ![]() | Alıntı:
![]() | |
| | |
| | #65 |
| Stajyer | yha biri bana yardım etsin çok fena aşık oldummmm |
| | |
| | #66 |
| Stajyer | yha biriniz bana yardım etsin çok fena aşık oldum |
| | |
| | #67 |
| Yorumcu ![]() | Ouuff Oufff ![]() Konu shakaty tarafından (10-12-2009 Saat 09:03 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #68 |
| Ordinaryüs ![]() | geçer emin ol aşk değil... |
| | |
| | #69 |
| Editör ![]() | Benim de burda olmam gerekiyor sanırım ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #70 |
| Stajyer | imknasız biraşkın içinde senelerdir debeleniyorum... uğrunda ölümü bile göze aldım ama onsuz ölmekde istemiyorum... çok seviyorum çokkk |
| | |
| | #71 |
| Stajyer | kız bilio onu sewdiimi ama olmuyo işte ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhh |
| | |
| | #72 |
| Stajyer | ASK; yasadıgını nefes aldıgnı bilmektir ask..ona dokundugunda heycanlanmaktır ask..gözlerınde kaybolup farklı dıyarlarda kendnı bulmaktır ask..benım demektır ask,sahiplenmektir yasamaktır kuralsızca..yarinın gulusune kurban olmaktır ask.. |
| | |
| | #73 |
| Stajyer | (A)yrilinca yada (S)evince, (K)alben hissetiklerindir... |
| | |
| | #74 |
| Temsilci ![]() | aşk; bağlanmaktır... aşk; kendini adamaktır... aşk; inanmaktır sebepsizce... aşk; yalnız kadın erkek arasında değil; kendini adamanın,inanmanın,hissetmenin,güvenin ve tarifsiz bir çok duygunun aynı anda var olduğu her yerdedir... |
| | |
| | #75 |
| Stajyer | oyunuzu ak partiye verin |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| aşk hakkında düşünür sözleri, aşk sözleri, aşkın tanımı, aşkın yazarlara göre tanımı, yazarların aşk tanımı |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Pasaj Aşıkları BurayaPasaj Aşıkları Buraya konusu, EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM/Sevgi Ve AŞK bölümünde tartışılıyor . | |