SOSYAL KONULAR & EĞLENCE bölümündeki Sevgi Ve AŞK alt forumunda bulunan Taş OLsan DiLe GeLirdin! İşte ÖyLe Sevmiştim.. konusunu görüntülemektesiniz özet:Taş oLsan diLe geLirdin.! İşte öyLe sevmiştim.. Susacak kadar biLe yanımda değiLmişsin Geç Fark ettim.. Ben her sokak başında ağlıyorum ...
| |||||||
Taş OLsan DiLe GeLirdin! İşte ÖyLe Sevmiştim.. | Google Özel Arama | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| ¨Nöbet Tutan MeLek¨ Pasaj Yöneticisi | Taş oLsan diLe geLirdin.! İşte öyLe sevmiştim.. Susacak kadar biLe yanımda değiLmişsin Geç Fark ettim.. Ben her sokak başında ağlıyorum geceleri... ![]() ve sevmiyorum her köşeden dönüşümde önüme çıkma ihtimalini… ![]() güçlü gibi gözüken fakat içten çürümüş bir agacın zayıf dallarına kurduğum salıncakta sallanıyorum her gün… ßir yanımsa kendini asıyor öbür dalına... ![]() Keşke o sokaklardan her geçişimde adını hatırlamasam… yaşamadım saysam o günleri… Elinden hiç tutmamış, gözlerine hiç bakmamış olsam… Gittiğini unutsam… ![]() Adını anmak güzeldi bir zamanlar… Adımı anman güzeldi… ![]() Sen gittiğinden beri sevmiyorum kendimi… Ne kötü , hem sallanmaya hemde kendimi sallandırmaya çalıştıgımda da kırılıyor dallar… Ne ölüyüm yani ne diri... ![]() ![]() Taş oLsan diLe geLirdin.! İşte öyLe sewmiştim.. Susacak kadar biLe yanımda değiLmişsin ...Geç Fark ettim... ![]()
__________________ Hoşçakal hüzün..* Bıkmışlık Anlamsızlık İnançsızlık Vurdumduymazlık umursamazlık.. Hoşçakal kaybetmek Karanlık girdap boşluk işe yaramazlık.. Hoşçakal unutulmakUnutmak vefasızlık uzaklık Hoşçakal gitmeler.. Kendinden kaçmalar kalbine yabancılaşmalar* :] *** 'Yasak SehRin isyANkAR KıZı' ![]() Ansiklopedi - Program indir - Ucuz Alışveriş Pasaj İhbar Hattı |
| | |
| | #2 |
| Stajyer | vayyyy güzel olmuş |
| | |
| | #3 |
| Moderator ![]() | ve sevmiyorum her köşeden dönüşümde önüme çıkma ihtimalini… güçlü gibi gözüken fakat içten çürümüş bir agacın zayıf dallarına kurduğum salıncakta sallanıyorum her gün… Çok güzel elinize sağlık. İhtimaller her zaman insanı olduğundan fazla düşünmeye sevk eder. Bir ihtimal daha bir olasılık daha... Ne kötü , hem sallanmaya hemde kendimi sallandırmaya çalıştıgımda da kırılıyor dallar… Ne ölüyüm yani ne diri... |
| | |
| | #4 |
| ¨Nöbet Tutan MeLek¨ Pasaj Yöneticisi | yorumlar için teşekkürler ..((:
__________________ Hoşçakal hüzün..* Bıkmışlık Anlamsızlık İnançsızlık Vurdumduymazlık umursamazlık.. Hoşçakal kaybetmek Karanlık girdap boşluk işe yaramazlık.. Hoşçakal unutulmakUnutmak vefasızlık uzaklık Hoşçakal gitmeler.. Kendinden kaçmalar kalbine yabancılaşmalar* :] *** 'Yasak SehRin isyANkAR KıZı' ![]() Ansiklopedi - Program indir - Ucuz Alışveriş Pasaj İhbar Hattı |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| odun insanlar, taş olsan dile gelirdin! İşte Öyle sevmiştim, taşlaşmak |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Risale-i Nurdan cümle ve kavram açıklamaları sorular ve cevapları | EXPERCİ | Risale-i Nur | 145 | 23-11-2009 09:06 PM |