EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM bölümü Sevgi Ve AŞK / yüreğimin beni terk ettiği gece konusu gösteriliyor Özet:bu gece yüreğimin beni terk ettiği gece... yolcu ettim az önce seni. gözlerimdeki yaşları silerken bir acı hissettim hücrelerimin her ...
| |||||||
yüreğimin beni terk ettiği gece | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| nasıııııııııııııılll Pasaj Yöneticisi | bu gece yüreğimin beni terk ettiği gece... yolcu ettim az önce seni. gözlerimdeki yaşları silerken bir acı hissettim hücrelerimin her yerinde... sanki onları hayatta tutan şeyde gitmişti seninle birlikte... bu gece yüreğimin beni terk ettiği gece... dinmek bilmeyen acıyla zar zor geldim eve. bir kaç tane ağrı kesici bile içtim. ama ne fayda bir türlü geçmiyordu içimdeki acı. uyumak iyi gelir dedim... yattım.. bu gece yüreğimin beni terk ettiği gece... uyuyamıyordum... içimdeki acı öyle kapladıki benliğimi, sanki acıdan başka hiç bir şey hissedemiyordum. her yerimde, her hücremde sadece acı hissediyordum. sonra sol yanımın hepsinden daha çok acıdığını fark ettim... bu gece yüreğimin beni terk ettiği gece... acı içinde sol yanıma götürdüm elimi... oda ne??? yüreğim, yüreğim yoktu yerinde. kocaman bir boşluk ve içini dolduran kan damlalarını gördüm sadece... bu gece yüreğimin beni terk ettiği gece... saatler sonra telefonum çaldı. sendin arayan. "askım, ben vardım" dedin ve ekledin. "ama sol yanımda bilmediğim bir ağırlık var..." kapattım telefonu sessizce... anladımki yüreğim gitti senle... bu gece yüreğimin beni terk ettiği gece... sen giderken yüreğimide aldın, götürdün benden gizlice... bıraktın beni öylece... biliyorum sen gelmeden dinmeyecek acım, ne bu gece ne de başka bir gece... bu gece yüreğimin beni terk edip senin yüreğine konduğu gece... artık yüreğim seninle... kırma sakın onu, asla incitme... çünkü yüreğim mutlu senin yüreğinle... bu gece; yüreğimin beni terk ettği gece... bu gece; dinmeyecek bir acının başladığı gece... bu gece; gözyaşlarımın akmaya başladığı, ve durmak bilmeyeceği gece... bu gece; yalnızlığımda kaybolmaya başladığım gece... bu gece; hasretin ne demek olduğunu bütün hücrelerimin hisstemeye başlayacağı gece... Ama en önemlisi bu gece; yüreğimin yüreğine konduğu gece... varsın yüreğim terk etsin beni bu gece... senin yüreğinde ya artık işte o yüzden HER ŞEYE DEĞER BU GECE... |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| beni, ettiği, gece, terk, yurek, yüreğimin |
| Seçenekler | |
| Stil | |
yüreğimin beni terk ettiği geceyüreğimin beni terk ettiği gece konusu, EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM/Sevgi Ve AŞK bölümünde tartışılıyor . | |