Telefon Markaları bölümündeki SIEMENS alt forumunda bulunan siemens CX65 için icon değiştirme programı... konusunu görüntülemektesiniz özet:programın anlatımını birazdan vericem... [Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ] arkadaşlar ...
| |||||||
siemens CX65 için icon değiştirme programı... | Google Özel Arama | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Deliyim Çaktırma ! Pasaj Yöneticisi | programın anlatımını birazdan vericem... [Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ] arkadaşlar ilk önce bu işlemi yapabilmeniz için data kablonuz olması gerek tam olaraka yamanız gerekenler şunlar; 1.adım : indirdiğiniz klasörün içindeki simoco programı kurun. 2.adım : cep i pc ye bağlayın 3.adım : indirdiğiniz kalsörün içindeki opendisk isimli exe yi çalıştırın. bundaki amaç tel in gizli dosylarını görünürhale getirmek 4.adım : bu exe yi çalşıtırdıktan sonara cimoco yu çalıştırın 5.adım : cimocodan F10 tuşuna basın 6.adım : gelen menüde sol daki listeden vereceğim sırayı izleyerek klasörlerin içinde bi tur atacağiz ![]() 7.adım : sıra şu ; config-japp-flex menu 8.adım : başka biyerden indirdiğiniz cx65 icon klasörlerinin içindeki herşeyi burayayapıştırın.. 9.adım tel i kapatıp açın ve işte oldu... [Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ] sitesinden icon paketleri indirebilirsiniz... Konu EsQdDa tarafından (09-06-2006 Saat 04:15 PM ) değiştirilmiştir. |
| |
| Bu kullanıcılar EsQdDa kullanıcısına mesajından dolayı teşekkür ettiler: | thesismik (30-10-2007) |
| | #2 |
| Stajyer | Link ölü |
| |
| | #3 |
| Stajyer | Konu Kilit |
| |
| | #4 |
| Stajyer | ÜYE OLDUM NİYE LİNKLER YOKK ![]() |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |