EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM bölümü Slayt ve sunu paylaşım alanı / Namaz ile ilgili hazırlanmış slaytlar konusu gösteriliyor Özet:namaz ile ilgili hazırlanmış slaytlar; [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ]...
| Sponsor bağlantılar | ||
| |||||||
Namaz ile ilgili hazırlanmış slaytlar | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Pasaj Müdürü | |
| | |
| | #2 |
| Stajyer | çok teşekkürler değerli dostum ellerine sağlık saygılar sunarım. |
| | |
| | #3 |
| Stajyer | arkadaşlar ben daha yeni üyeyim biri bana yardım edebilir mi nasıl izliyebilirim? |
| | |
| | #4 |
| Yorulmaz Nöbetçi | Dosyayı indirdikten sonra bilgisayarınızda PowerPoint progaramı ile izleyebilirsiniz. |
| | |
| | #5 |
| Stajyer | teşekkürler |
| | |
| | #6 |
| Stajyer | ya kardes rapidsiz yok mu??? |
| | |
| | #7 |
| Stajyer | Tesekkurler |
| | |
| | #8 |
| Stajyer | arkadaşlar slayt yokmu? |
| | |
| | #9 |
| Standart Donanım | Var, rapidshare'den dosya indirmeyi biliyor musunuz? |
| | |
| | #10 |
| Stajyer | ben bu sitede slayt falan göremedim çıkıyorum |
| | |
| | #11 |
| Altın Üye ![]() | paylaşım için teşekkürler.. Ben namaza teşvik eden slaytlar bekliyordum. Bunlar daha çok eğitici..Namaz kılmaya niyetlenmiş birinin öğrenebileceği çok yer var.Ama namazı teşvik eden yazı yada slaytla çok az. Yinede emeği geçenlere teşekkür ederim. |
| | |
| | #12 | |
| Standart Donanım | Alıntı:
İki üye arasındaki 982349787 farkı bulur musunuz? ![]() | |
| | |
| | #13 |
| Altın Üye ![]() | burası oyun bölümü değil karıştırdınız sanırım.. |
| | |
| | #14 |
| Standart Donanım | ![]() 3 senedir bu forumdayım, bölümleri yeterince iyi biliyorum paniğe gerek yok.. Bir mesaj vermek istedim -hasbelkader sizin üzerinizden- ben orda, alması gereken almıştır.. |
| | |
| | #15 |
| Stajyer | linkte kırık var Herkul kardeşim rapide giriyorum eror (hata) veriyor. |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| slaytlari, namaz |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Namaz ile ilgili hazırlanmış slaytlarNamaz ile ilgili hazırlanmış slaytlar konusu, EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM/Slayt ve sunu paylaşım alanı bölümünde tartışılıyor . | |