Sağlık bölümü Soru ve Cevaplar / Devlet Hastanesi ve Ssklardan Sıra Almak konusu gösteriliyor Özet:Devlet hastanesi ve Ssk lara internetten sıra alınabiliyormu?alınıyorsa nasıl ve nereden?...
| Sponsor bağlantılar | ||
| |||||||
Devlet Hastanesi ve Ssklardan Sıra Almak | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Yorulmaz Nöbetçi | Devlet hastanesi ve Ssk lara internetten sıra alınabiliyormu?alınıyorsa nasıl ve nereden? |
| | |
| | #2 |
| (¯`·. ßÂLÂM ·´¯) ![]() | İnternetten Randevu ile sıra beklemeden , istenilen GÜN, istenilen SAAT, İstenilen DOKTOR' dan hiçbir karışıklık olmadan randevu almak mümkündür. Hastaların randevu almak için [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] adresinden bağlı bulundukları kurumun ismini tıklamaları ya da kurumun internet adresine girmeleri ve program adımlarını takip etmeleri yeterlidir. İnternet Randevu Programında istek sahibi öncelikle Sicil Numarasını ve Dosya Numarasını girmelidir. İsteğe göre sisteme giriş için kullanılabilecek parametreler düzenlenebilir. Dosya Numarasını bilmeyen istek sahipleri yapacakları sorgulama ile öğrenebilirler. "Randevu Kaydı" butonunu tıklayarak bir sonraki aşamaya geçen istek sahibi Poliklinikte kayıtlı olan bilgilerini görebilir. Eğer istek sahibinin gelmediği randevu sayısı belirlenen parametreye eşitse, istek sahibi, kurumun önceden belirlediği tercihe göre ya randevu alamaz ya da bir uyarı mesajı görüntülenir. Bu aşamada istek sahibi randevu alabileceği tarihleri görecektir. Yine parametreye bağlı olarak kaç gün sonrasına kadar randevu için randevu verileceği önceden ayarlanabilir. Tatil olarak belirlenen günler listede görüntülenmez. Randevu almak istediği tarihi belirleyen istek sahibi randevu almak istediği poliklinik seçimini yapabileceği aşamaya geçmektedir. Bu sayfada istek sahibi polikliniklerle ilgili, Sabah ve Öğleden sonra olmak üzere randevu verilebilecek hasta sayısı ve o ana kadar alınan randevu sayısını görebilmektedir. İstek sahibi burada randevu almak istediği saati belirler. Gri tonla belirtilen ve müdahaleye kapalı olanlar, o ana kadar randevu alınan saatleri göstermektedir. Çalışılmayan zaman dilimi için ilgili mesaj görüntülenmektedir. Randevu alma işleminin son aşamasında istek sahibi randevu alma işlemini "Randevu Al" butonunu tıklayarak onaylayabilir veya "Randevu İptal" butonunu tıklayarak işlemini iptal edebilir. İstek sahibinin bu işlemi onaylaması için 30 sn. süresi vardır. 30 saniye içerisinde sonuçlandırılmayan randevu alınmamış kabul edilir ve iptal edilir. Son aşamada "Randevu Al" butonunu tıklayan iste sahibi almış olduğu randevu ile ilgili bilgileri görebilir, bu bilgileri yazıcıdan çıktı olarak alabilir ve randevu alma işlemi sonlanır. |
| | |
| | #3 |
| Yorulmaz Nöbetçi | Eyvallah abi sağolasın. |
| | |
| | #4 |
| Stajyer | verdiğin link sadece kayseri için farkındasın değil mi arkadaşım? |
| | |
| | #5 |
| (¯`·. ßÂLÂM ·´¯) ![]() | adresinden bağlı bulundukları kurumun ismini tıklamaları ya da kurumun internet adresine girmeleri ve program adımlarını takip etmeleri yeterlidir. bu yazıyı tam okumadın kardeşim zannedersem verdiğim linkte hastane ismi varsa alabilir olmaz sa kurumların isimlerini yazarak randevu alınabilir yazıyı lütfen tam okuyunuz |
| | |
| | #6 |
| Stajyer | ya kardeşlerim benim babannem bana internetten al dedi randevu kütahyada oturuyor kendisi ama kütahya devlet hastanesinin yada ssk hastanesinin internet sitesini birtürlü bulamadım bilgisi olan warsa yardımlarınızı bekliyorum... |
| | |
| | #7 | |
| (¯`·. ßÂLÂM ·´¯) ![]() | Alıntı:
buyur kardeşim link burda geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin .. Konu MAVİ KARANLIK tarafından (28-01-2009 Saat 08:13 AM ) değiştirilmiştir. | |
| | |
| | #8 |
| Stajyer | kardeş izmir menemen devlet hastenesi yok lütfen internetten sıra almak istiyom hadi ver sene siteyi |
| | |
| | #9 |
| Stajyer | ya arkadaslar ben devlet hastanesınde calısıyorum randevu dıye bıse yok bır yada ıkı bolum harıcınde sabahın korunde gelıp sıra alıyorlar ![]() |
| | |
| | #10 |
| Stajyer | nasıl sıra alcam |
| | |
| | #11 |
| Stajyer | asdaszx |
| | |
| | #12 |
| Stajyer | ARKADAŞLAR: Onca yıldır bilgisayarla uğraşıyorum randövü alınacak hastane sitesi yapım aşamasın da imiş uğraşmayın direk gidin randövünüzü ve sıranızı sekreter hemşirelerden alınız biz alışmışız teknolojiyi 10 geriden takıp etmeye ne gerekvar bende üye oldum ama iptal edeceğim ortada nefol var netavuk nede yumurta boş .. |
| | |
| | #13 |
| Stajyer | ARKADAŞLAR: Onca yıldır bilgisayarla uğraşıyorum randövü alınacak hastane sitesi yapım aşamasın da imiş uğraşmayın direk gidin randövünüzü ve sıranızı sekreter hemşirelerden alınız biz alışmışız teknolojiyi 10 geriden takıp etmeye ne gerekvar bende üye oldum ama iptal edeceğim ortada nefol var netavuk nede yumurta boş .. |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| internetten hastane sırası almak, internetten ssk numarası, internetten ssk sırası, internetten ssk sırası nasıl alınır, ssk sırası almak |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Devlet Hastanesi ve Ssklardan Sıra AlmakDevlet Hastanesi ve Ssklardan Sıra Almak konusu, Sağlık/Soru ve Cevaplar bölümünde tartışılıyor . | |