Rehberim

Kiraz Ve Vişne Kurutması:

Yemek Tarifleri bölümü Turşular-Konserveler / Kiraz Ve Vişne Kurutması: konusu gösteriliyor Özet:Yıkanıp sapları çıkarılmış kiraz ve vişneler, buharla 2-4 dakika veya şurupta 20 dakika haşlandıktan sonra güneşte veya kurutma fırınında kurutulur. ...


Go Back   Rehberim > EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM > Yemek Tarifleri > Turşular-Konserveler

Kiraz Ve Vişne Kurutması:

Açılış Sayfam Yap Reklam Kayıt ol Konuları Okundu Kabul Et

  Sponsorlu Bağlantılar

Cevapla

Seo Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 26-06-2008, 06:00 PM
yaramaz_baby
Standart Kiraz Ve Vişne Kurutması:

Yıkanıp sapları çıkarılmış kiraz ve vişneler, buharla 2-4 dakika veya şurupta 20 dakika haşlandıktan sonra güneşte veya kurutma fırınında kurutulur. Fırının sıcaklığı 60-65 derece olmalıdır. Fırında kurutma süresi 10-12 saattir.
Sponsorlu Bağlantılar
Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla

Etiketler
kiraz

Seçenekler
Stil


Kiraz Ve Vişne Kurutması:

Kiraz Ve Vişne Kurutması: konusu, Yemek Tarifleri/Turşular-Konserveler bölümünde tartışılıyor .



Benzer Konular

Konu Kategori
Japonya uzayda kiraz yetiştirecek Güncel Haberler
Vişne T-U-V
Kiraz J-K-L
Kiraz her derde deva Tavsiyeler
Sert çekirdekli Meyveler P-Q-R-S


Gündemden Başlıklar

Konu Kategori
Evden eve nakliyat Liseler & Üniversiteler
Şehir ve Firma Rehberi Tatil ve Oteller
Tatil ve Oteller Seo

Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:00 AM.




Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2
Tynt Script Sponsored by Information Technology Salary
Bütün Hakları Saklıdır 2005-2011 Rehberim.net