Rehberim

Kayısı Kurutması:

Yemek Tarifleri bölümü Turşular-Konserveler / Kayısı Kurutması: konusu gösteriliyor Özet:Olgun kayısılar, ikiye bölünüp çekirdekleri alındıktan sonra, birinci kükürtleme usulüyle 30-60 dakika kükürtlenir veya % 1'lik tuzlu suda 5 dakika ...


Go Back   Rehberim > EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM > Yemek Tarifleri > Turşular-Konserveler

Kayısı Kurutması:

Açılış Sayfam Yap Reklam Kayıt ol Konuları Okundu Kabul Et

  Sponsorlu Bağlantılar

Cevapla

Seo Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 26-06-2008, 06:01 PM
yaramaz_baby
Standart Kayısı Kurutması:

Olgun kayısılar, ikiye bölünüp çekirdekleri alındıktan sonra, birinci kükürtleme usulüyle 30-60 dakika kükürtlenir veya % 1'lik tuzlu suda 5 dakika tutulur, yahut da 4-5 dakika buharlanır. Böylece hazırlanmış kayısılar, yarık kısımları yukarı gelecek şekilde kerevetlere serilir. Kayısılar güneşte 3-7 günde kurur. Aynı iş, 60-65 derece sıcaklıktaki kurutma dolabında 15-20 saatte de yapılabilir.
Sponsorlu Bağlantılar
Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla

Etiketler
kayisi

Seçenekler
Stil


Kayısı Kurutması:

Kayısı Kurutması: konusu, Yemek Tarifleri/Turşular-Konserveler bölümünde tartışılıyor .



Benzer Konular

Konu Kategori
Kayısı Düşü Dondurmalar
Kayısı Dondurmalı Kup Dondurmalar
Malatya Mutfak Kültürü Başka Yere Sığmayanlar
Kayısı J-K-L
Eşbabiye Kuru Kayısı Tatlısı Sütlü ve Normal Tatlılar


Gündemden Başlıklar

Konu Kategori
Evden eve nakliyat Liseler & Üniversiteler
Şehir ve Firma Rehberi Tatil ve Oteller
Tatil ve Oteller Seo

Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:41 AM.




Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2
Tynt Script Sponsored by Information Technology Salary
Bütün Hakları Saklıdır 2005-2011 Rehberim.net