DUYURULAR bölümündeki Üye Olurken Problem Yaşayanlar alt forumunda bulunan Siteye Girerken Sorun Yaşayanlar konusunu görüntülemektesiniz özet:pasaja girerken böyle sorun ya şayanlar buraya...
| |||||||
Siteye Girerken Sorun Yaşayanlar | Google Özel Arama | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Sovereign ![]() | ![]() pasaja girerken böyle sorun yaşayanlar buraya |
| | |
| | #2 |
| Certified Ethical Hacker ![]() | üye olurkenmi yoksa üye girişi yaprkenmi oluyor
__________________ Oyun Oyna - Rehberim - Kitap -Sinema-Firma Rehberi Kimin himmeti millleti ise, o tek başına bir millettir. Ansiklopedi -- Define |
| | |
| | #3 |
| Deliyim Çaktırma ! Pasaj Yöneticisi | Giriş yaparken tekin abi
__________________ Hayat bu işte; Kanatlanıp gitmek dururken Dört duvar içinde hap solursun Yaşamak için bir neden ararken Ölmek için bulursun |
| | |
| | #4 |
| Certified Ethical Hacker ![]() | Herkes çıkış yapıp girerse hala devam ediyormu diye güzel olacak
__________________ Oyun Oyna - Rehberim - Kitap -Sinema-Firma Rehberi Kimin himmeti millleti ise, o tek başına bir millettir. Ansiklopedi -- Define |
| | |
| | #5 |
| кєyif vєяici мaddє™ | Bende sorun olmadı abi
__________________ ѕнaкє мє ωєll вєfσяє υѕє *** Gözüm, aklım, fikrim var deme hepsini öldür! Sana çöl gibi gelen, O göl diyorsa göldür! Düşünmek, taraf olmaktır. | GençSiviller | Gerçekler ZAMAN'la anlaşılır. |
| | |
| | #6 |
| Sovereign ![]() | Bende de sorun olmadı abi. |
| | |
| | #7 |
| ¨Nöbet Tutan MeLek¨ Pasaj Yöneticisi | pasaj da bendede olmadı ama gönül penceresinde sadece boş ekran geliyor banada..
__________________ Hoşçakal hüzün..* Bıkmışlık Anlamsızlık İnançsızlık Vurdumduymazlık umursamazlık.. Hoşçakal kaybetmek Karanlık girdap boşluk işe yaramazlık.. Hoşçakal unutulmakUnutmak vefasızlık uzaklık Hoşçakal gitmeler.. Kendinden kaçmalar kalbine yabancılaşmalar* :] *** 'Yasak SehRin isyANkAR KıZı' ![]() Ansiklopedi - Program indir - Ucuz Alışveriş Pasaj İhbar Hattı |
| | |
| | #8 |
| Certified Ethical Hacker ![]() | bu iframe virüsü, sitelerdeki index.php ve default.php lere giriyor maalesef temizledi enesceyhun sanırım, bende ansiklopediye girmişti temizledim dosyaları atıyorum <iframe diye başlıyor ve sitelere yönlendiriyor, başına gelen varsa orginal index veya default.php leri geri atsın
| | |
| | #9 |
| WebMaster | Tekin abi benim basıma da geldi lanet virüs ama neyseki temizledim fakat ne zaman baksam gene iframe kodu orda yani virüs gene geliyor sildikce geliyor ne kadar bulasıcı bir sey imis bu virüs kac defa sistemi yeniden kurmak zorunda bıraktı anlatamam hatta simdi bile dosyaları ftp'den atıyorum ki sistemi bastan kurayım böyle giderse bırakıcam bu isleri beni usandırıyor Konu GaNGsTer tarafından (25-06-2009 Saat 02:34 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #10 |
| Certified Ethical Hacker ![]() | onları temizledikten sonra ne kadar şifreniz varsa değiştiriniz ve ayrıca makinenizi de spy taramasından geçiriniz, index ve dafault.php lerin yazma (chmod) izninide 444 yapınız
| | |
| | #11 |
| WebMaster | Ben chmodlarıyla oynamamıstım zaten ama gene bir deniyeyim |
| | |
| | #12 |
| Stajyer | harici konu acmak ıstemedım ama ben ıcerıgı goruntuleyemıyorum.Kayıta basıyorum sıteye deradler olarak kayıt oldunuz profılı duzenleyın fılan dıyor.Ben zaten üyeyım buraya neden goruntuleyemıyorum yardımcı olurmusunuz |
| | |
| | #13 |
| administrator ![]() | görüntüleyemediiniz linki buraya kopyalar mısınız?
__________________ ---------------------------- Gelse celalinden cefa Yahut cemalinden vefa İkisi de cana safa Kahrın da hoş lutfun da hoş ---------------------------- |
| | |
| | #14 |
| Stajyer | giriş kabül edildi ikazından sonra tekrar üye girişi yapınız ikazı alıyorum |
| | |
| | #15 |
| Misafir | kardeşim sitenize üye oldum ama sitenizde üye giriş yeri yok.... |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| siteye girerken sorun yaşayanlar |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |