bölümü Üye Olurken Problem Yaşayanlar / fotoğrafımı gürüntülemek istiyorum konusu gösteriliyor Özet:avatar resmini değiştirmek istiyorum ama nasıl yardımcı olun yani.......
| |||||||
fotoğrafımı gürüntülemek istiyorum | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Stajyer | avatar resmini değiştirmek istiyorum ama nasıl yardımcı olun yani.... |
| | |
| | #2 |
| ¨Nöbet Tutan MeLek¨ Pasaj Yöneticisi | profilinize girip avatarını değiştir bölümünden değiştirebilirsiniz. |
| | |
| | #3 |
| Stajyer | teşekkürler ama nie bazı fotolar olmuo şu hatayı veriyoo: Bu JPEG-Resimin hatalı bir Resim tipi var bu ne yyaaaa cıldıracam halbuki dieriyle ayni boyutta ![]() ![]() ![]() ![]() :co mp26:![]() ![]() |
| | |
| | #4 | |
| Temsilci ![]() | Alıntı:
ıkı ihtimal var 1.ya fotograf uzantıları farklı 2.boyut aynı olabılır ama (ölçüleri) kb olark fazladır. | |
| | |
| | #5 |
| Gümüş Üye ![]() | yine de aynı sorun bir değiştiremedim şu profilimi ![]() |
| | |
| | #6 |
| administrator ![]() | eklemek istediğiniz avatarı bu mesaja cevap yazarak eklenti olarak eklerseniz ben sizin için onu avatar haline dönüştürürüm |
| | |
| | #7 |
| Stajyer | sellamun alleykum ceyhun nasilsin marim iyisindir ya sizin yardiminiza ihtiyacim var ben bu avatar resmini nasil degistirebilirim simdiden tskler Konu paylasimci63 tarafından (10-07-2011 Saat 01:57 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #8 |
| Standart Donanım | Sırasıyla Profiliniz --- Avatarı Değiştir' e tıklayın yaparsınız bence. |
| | |
| | #9 |
| •]•·´º·»G!zW«·´º·•[• | Gürüntülemek istiyorum ![]() |
| | |
| | #10 |
| Stajyer | fotoğraf görüntüleyemiyorum.dosya esnasında hata oluştu diyor |
| | |
| | #11 |
| Stajyer | hayır böyle bir şey olmaz ali faruk.. |
| | |
| | #12 |
| Stajyer | zaten herkes cevaplamıs |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| forum avatar değiştirme |
| Seçenekler | |
| Stil | |
fotoğrafımı gürüntülemek istiyorumfotoğrafımı gürüntülemek istiyorum konusu, /Üye Olurken Problem Yaşayanlar bölümünde tartışılıyor . | |