DUYURULAR bölümündeki Üye Olurken Problem Yaşayanlar alt forumunda bulunan Login kısmı nerdeeeeeeee? konusunu görüntülemektesiniz özet:üyeligime girmek için bi profile girdim felan ancak öyle login olabildim alaymı ediyosunuz bizimle kayıl ol var login yok...
| |||||||
Login kısmı nerdeeeeeeee? | Google Özel Arama | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Stajyer | üyeligime girmek için bi profile girdim felan ancak öyle login olabildim alaymı ediyosunuz bizimle kayıl ol var login yok ![]() ![]() |
| | |
| | #2 |
| Certified Ethical Hacker ![]() | tarayıcınızda sorun var sanırım
__________________ Oyun Oyna - Rehberim - Kitap -Sinema-Firma Rehberi Kimin himmeti millleti ise, o tek başına bir millettir. Ansiklopedi -- Define |
| | |
| | #3 |
| Stajyer | Aynı Sorun Bendede var ![]() |
| | |
| | #4 |
| Stajyer | Arkadaşlar internet explorer da dediğiniz problem çıkıyor. Ben opera'da denedim hiçbir sorun yok bu sorun için yetkililer düzeltme çalışmalarına gitmezse sizde benim gibi opera ile açın siteyi. |
| | |
| | #5 |
| Certified Ethical Hacker ![]() | firefox explorer ve operada bende normal, tarayıcınız eski versiyondur
__________________ Oyun Oyna - Rehberim - Kitap -Sinema-Firma Rehberi Kimin himmeti millleti ise, o tek başına bir millettir. Ansiklopedi -- Define |
| | |
| | #6 |
| Stajyer | explorler 8 ama gözkmyr Ne biçim Site Bu yaa |
| | |
| | #7 |
| administrator ![]() | gözükmüyor diyorsunuz ama giriş yapıp mesaj yazabiliyorsunuz???? . Bizde de internet explorer 8 var ama sorunumuz yok. Bilgisayarınız için yayınlanmış en son güncelleştirmeleri kurun eğer bu da işe yaramazsa aşağıdaki adresten mozilla firefox indirip kullanın [Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ]
__________________ ---------------------------- Gelse celalinden cefa Yahut cemalinden vefa İkisi de cana safa Kahrın da hoş lutfun da hoş ---------------------------- |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| Yok |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| SQL serverde güvenlik nedir nasıl olur.? | Kayıtsız Üye | Soru-Cevap Forumu | 3 | 14-12-2009 12:46 PM |
| Enzimler | YSS | E-F-G | 0 | 03-01-2008 08:32 PM |
| SQL Server (Geniş Anlatım) | POWER | Diğer Diller | 9 | 30-12-2006 05:13 PM |
| RAPİDSHARE PREMIUM Şifreleri 2 Günlük Acele edin | Mesut SAHIN | Yazılım Tanıtımları | 1 | 27-06-2006 03:47 PM |
| Rapidshare Account | GeNeRaL | Yazılım Tanıtımları | 2 | 03-05-2006 11:28 AM |