MÜZİK REHBERİM bölümü Video Klipler / 2011-2012 en popüler şarkı ve klipler indir tek link ( özel paylaşım) konusu gösteriliyor Özet:evet arkadaşlar 2011 ve 2012 yıllarında radyolarda kanallarda felan en çok çalan sarkıalr klipleri tek tek indirip tek bir dosyada ...
| |||||||
2011-2012 en popüler şarkı ve klipler indir tek link ( özel paylaşım) | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Ordinaryüs ![]() | evet arkadaşlar 2011 ve 2012 yıllarında radyolarda kanallarda felan en çok çalan sarkıalr klipleri tek tek indirip tek bir dosyada topladım sizler için çok fazl klip var hepsi orjinal kliplerdir arkadaşlar mp4 uzantılıdır mp3 yasak olduğu için mp3 olarak pyaşmıyorum arkadaşlar ama total video converter gib bir program ile çok basit cevrebilirsiniz… dosyanın içeriği şöyle arkadaşlar.. model degmesin ellerimiz model pembe mezarlık selim gülgören cennet murat boz kalamam arkadaş özgün sadece arkadaşız grup 84 söyle grup 84 akıyor zaman zakkum anason kolpa yatağın soğuk tarafı burcu güneş oflaya oflaya halil sezai olsun yalın daha ne diyeyim özgün sadece arkdaşız ozan doğulu atiye aşkstan tan serdar beni gibi olmayacak … ve daha fazlası arkadaşlar iyi dinlemeler.. [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| 2011-2012 en popüler şarkı ve klipler indir tek link |
| Seçenekler | |
| Stil | |
2011-2012 en popüler şarkı ve klipler indir tek link ( özel paylaşım)2011-2012 en popüler şarkı ve klipler indir tek link ( özel paylaşım) konusu, MÜZİK REHBERİM/Video Klipler bölümünde tartışılıyor . | |