EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM bölümü Yardımcı Kaynaklar / Ehliyet Sınavı İçin Motor Dersi (VİDEO) konusu gösteriliyor Özet:Arkadaşlar bazılarına yardımcı olur diye upload ettim. İnşallah ehliyet sınavına hazırlananların işine yarar. Video vcd formatındadır ve güzel anlatımı vardır.. ...
| Sponsor bağlantılar | ||
| |||||||
Ehliyet Sınavı İçin Motor Dersi (VİDEO) | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Stajyer | ![]() ![]() Arkadaşlar bazılarına yardımcı olur diye upload ettim. İnşallah ehliyet sınavına hazırlananların işine yarar. Video vcd formatındadır ve güzel anlatımı vardır.. Videolar vcd (.dat) formatında olduğundan videoları açmak için Birlikte Aç ' ı tıklayıp video programınızı seçiniz. Açılacaktır. Linkler: [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] Konu webkurdu47 tarafından (08-07-2009 Saat 02:28 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #2 |
| Stajyer | nasıl indirecegiz bana sırasıyla anlatır mısınız radipshareden bi türlü olmuo üye i olmam gerekio |
| | |
| | #3 | |
| Yorulmaz Nöbetçi | Alıntı:
Burdan öğrenebilirsiniz. | |
| | |
| | #4 |
| Stajyer | ark. bu b sınıfı için deilmi? |
| | |
| | #5 |
| Stajyer | tesekurler |
| | |
| | #6 |
| Stajyer | Cok guzel bu dersler daha fazla yuklerseniz forma sevniirim |
| | |
| | #7 |
| Stajyer | arkadaşlar bn burda video felan göremedim yardımcı olursanız sevinrim |
| | |
| | #8 |
| Stajyer | emeğine sağlık |
| | |
| | #9 |
| Stajyer | arkadaşim indirmiyo yaw Bu Ne ![]() Konu camcidayi tarafından (28-06-2009 Saat 01:01 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #10 |
| Stajyer | Dostum nerde error veriyor? Linklerde sorun yok. Ama indirdikten sonra Videolar vcd (.dat) formatında olduğundan videoları açmak için Birlikte Aç ' ı tıklayıp video programınızı seçiniz. Açılacaktır. |
| | |
| | #11 |
| Stajyer | kardeşim bu motor dersleri bütün konuları anlatıyor mu?cvbını bekliyorum sağol şimdiden. |
| | |
| | #12 |
| Stajyer | trafik ilk yardım yok mu |
| | |
| | #13 |
| Stajyer | |
| | |
| | #14 |
| Stajyer | mehaba arkadaşlar biri banada nasıl indire bileçeğimi söyleye bilrmi açaba ? ricaetsem lütfen |
| | |
| | #15 |
| Stajyer | ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| ehliyet, ehliyet dersi video anlatim, ehliyet sinavi, motor dersi, video |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Ehliyet Sınavı İçin Motor Dersi (VİDEO)Ehliyet Sınavı İçin Motor Dersi (VİDEO) konusu, EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM/Yardımcı Kaynaklar bölümünde tartışılıyor . | |