EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM bölümü Zeka Soruları & Bilmeceler / Planarity (güzel bir zeka oyunu ) konusu gösteriliyor Özet:arkadaşalr bu oyunda amaç noktaları öyle bir dizeceksiniz ki hiçbir doğru birbirini kesmeyecek hadi kolay gelsin..... (( herkes kaçıncı level ...
| |||||||
Planarity (güzel bir zeka oyunu ) | Açılış Sayfam Yap | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| bLacK´Jack | |
| | |
| | #2 |
| Stajyer | level 7 de tıkandım kaldım ama güzelmiş.. |
| | |
| | #3 |
| Stajyer | 4 te kaldım ![]() |
| | |
| | #4 |
| Gümüş Üye ![]() | 5 de kafam agrıdı. |
| | |
| | #5 |
| Pasaj Sakini ![]() | 6 da kaldım walla ![]() |
| | |
| | #6 |
| Stajyer | level dokuza kadar çıktım canım sıkıldı bıraktım |
| | |
| | #7 |
| Stajyer | wedkor a aynen katılıyorum. ben de dokuz da kaldım. canım sıkıldı. |
| | |
| | #8 |
| Pasaj Sakini ![]() | 5.LeveLé kaDar çıktımmmmm -------------------------------------- -------------------------------------- -------------------------------------- -------------------------------------- -------------------------------------- -------------------------------------- -------------------------------------- -------------------------------------- -------------------------------------- -------------------------------------- -------------------------------------- -------------------------------------- |
| | |
| | #9 |
| Stajyer | 7. de bıraktım iş yerinden girdiğim için mesai bitti ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #10 |
| кєyif vєяici мaddє™ | ben de 7 de sıkıldım bıraktım bu ne ya başıma iş çıkarıyo boyna ![]() |
| | |
| | #11 |
| Stajyer | 2 de sıkıldım |
| | |
| Sponsor Bağlantılar | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Planarity (güzel bir zeka oyunu )Planarity (güzel bir zeka oyunu ) konusu, EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM/Zeka Soruları & Bilmeceler bölümünde tartışılıyor . | |