EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM bölümü Zeka Soruları & Bilmeceler / Bir Kelime Bir Yarışması! konusu gösteriliyor Özet:Eğer modlarda izin verirse bu bölümde böyle bir yarışma yapmak istiyorum bir programım ile tamamen uydurma harfler ve sayılar vereceğim ...
| |||||||
Bir Kelime Bir Yarışması! | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Temsilci ![]() | Eğer modlarda izin verirse bu bölümde böyle bir yarışma yapmak istiyorum bir programım ile tamamen uydurma harfler ve sayılar vereceğim işlemlerde Tam sonuç 10 Bir yaklaşık 8 İki yaklaşık 6 kelimelerde 9 harf 20 9 harf jokerli 18 8 harf 16 8 harf jokerli 12 ondan sonrası (jokerli veya jokersiz) 6 puan. Yarışmaya herkes katılabilir.sürekli puanları mesajlarla güncelleyeceğim İlk sorumuz işlem 8,4,1,8,5,5,2,60'ı kullanarak 452'ye ulaşın! ikinci soru bu çözülünce gelecek.ilk çözene puan var.daha sonralara yok! |
| | |
| | #2 |
| Temsilci ![]() | 00.30'a kadar çözülmezse cevap açıklanacak.aslında çok kolay! (bu arada 00.30'a kadar msj gelmezse flood yapmak zorunda kalacağım özür dilerim) |
| | |
| | #3 |
| Öss Mode :) ![]() | 442 yi bulabildim ![]() |
| | |
| | #4 |
| Temsilci ![]() | yalnız ben cevabı programdan bakmadım çğnkğ o sadece sayı veriyo.Çok basit aslında ama bende yanılmış olabilirim şimdi kontrol etcem. |
| | |
| | #5 |
| Temsilci ![]() | 8,4,1,8,5,5,2,60'ı kullanarak 452'ye ulaşın! Buna göre işlem şu: 60*8:480 5*5:25 4-1:3 25+3:28 480-28:452 Kimse bilemedi vee ikinci soru kelime(sabaha kadar süre var en çok harfli bulan puanları çalar) K,E,S,S,T,U,R,A,? |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| kelime, islem |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Bir Kelime Bir Yarışması!Bir Kelime Bir Yarışması! konusu, EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM/Zeka Soruları & Bilmeceler bölümünde tartışılıyor . | |